Podnikatelia v obci

Vyhľadávanie

Pečať rozvoja obcí a miest

Pečať rozvoja obcí a miest

Ochrana osobných údajov

Kamerový systém

V súlade so Zák. č. 18/2018 Z.z. o ochrane osobných údajov upozorňujeme občanov, že od 12. decembra 2015 je obec Prašice monitorovaná kamerovým systémom.

 

Prehľad zmlúv uverejnených na web stránke Obce Prašice

 

Por. č. Názov / Zmluvné strany / Predmet Dátum uzatvorenia zmluvy Dátum uverejnenia zmluvy

084. Zmluva o poskytnutí finančnej dotácie č. 4/2018 27.09.2018 15.10.2018
Zmluvná strana: Rímskokatolícka cirkev, biskupstvo Nitra, ZŠ sv. Don Bosca, Topoľčany
Predmet zmluvy: poskytnutie finančnej dotácie
Cena predmetu zmluvy: 24,00 €

083. Zmluva o poskytnutí finančnej dotácie č. 3/2018 27.09.2018 15.10.2018
Zmluvná strana: Rímskokatolícka cirkev, biskupstvo Nitra, ZŠ sv. Ladislava, Topoľčany
Predmet zmluvy: poskytnutie finančnej dotácie
Cena predmetu zmluvy: 48,00 €

082. Kúpna zmluva č. VPP/18/001 3.10.2018 8.10.2018
Zmluvná strana: oneTwo s.r.o., Nitra
Predmet zmluvy: nákup športového vybavenia
Cena predmetu zmluvy: 3 350,00 €

081. Zmluva o dielo č. 023/2018 3.10.2018 4.10.2018
Zmluvná strana: Intersystem EU s.r.o., Bytča
Predmet zmluvy: zhotovenie diela "Detské ihrisko - oddychová zóna pre deti"
Cena predmetu zmluvy: 9 108,00 €

080. Zmluva o dielo - Hermann SK 26.9.2018 27.9.2018
Zmluvná strana: Hermann SK, spol. s r.o., Tovarníky
Predmet zmluvy: vykonanie stavebných úprav - Zdravotné stredisko Prašice
Cena predmetu zmluvy: 40 486,06 €

079. Zmluva o verejných vodovodoch a kanalizáciách č. 9/2018 13.9.2018 20.9.2018
Zmluvná strana: Peter Krajčovič, Prašice
Predmet zmluvy: odvádzanie a čistenie odpadových vôd
Cena predmetu zmluvy: 0,60 €

078. Zmluva o verejných vodovodoch a kanalizáciách č. 8/2018 11.9.2018 20.9.2018
Zmluvná strana: Peter Košík, Prašice
Predmet zmluvy: odvádzanie a čistenie odpadových vôd
Cena predmetu zmluvy: 0,60 €

077. Zmluva o spracúvaní osobných údajov sprostredkovateľom 25.5.2018 20.9.2018
Zmluvná strana: MIRMITICH s.r.o., Topoľčany
Predmet zmluvy: úprava vzájomných práv a povinností zmluv. strán
Cena predmetu zmluvy:

076. Kúpna zmluva č. 15/2018 10.9.2018 12.9.2018
Zmluvná strana: Poľovnícke združenie BREZINA, Prašice
Predmet zmluvy: predaj nehnuteľnosti - šatne s.č. 1120
Cena predmetu zmluvy: 21 400,00 €

075. Kúpna zmluva č. 14/2018 18.7.2018 12.9.2018
Zmluvná strana: medisimo, s.r.o. Košice
Predmet zmluvy: kúpa nehnuteľnosti - garáž
Cena predmetu zmluvy: 4 000,00 €

074. Rámcová zmluva o vykonaní audítorskej činnosti č. 39/2018 21.8.2018 27.8.2018
Zmluvná strana: Ing. Dagmar Horáková, Nitra
Predmet zmluvy: audit ročnej závierky, výročnej správy a konsolidovanej účtovnej závierky
Cena predmetu zmluvy: 8 800,00 €

073. Kúpna zmluva č. 13/2018 21.8.2018 21.8.2018
Zmluvná strana: Zuzana Klobučníková, Prašice
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parcč. 235/6
Cena predmetu zmluvy: 287,00 €

072. Kúpna zmluva č. 12/2018 20.8.2018 21.8.2018
Zmluvná strana: Edita Tolnaiová, Nitra
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parcč. 3548/322
Cena predmetu zmluvy: 1 260,00 €

071. Zmluva o združenej dodávke zemného plynu 17.8.2018 20.8.2018
Zmluvná strana: CYEB s.r.o., Komárno
Predmet zmluvy: dodávka zemného plynu
Cena predmetu zmluvy:

070. Zmluva o prenájme KD č. 5/2018 14.8.2018 15.8.2018
Zmluvná strana: Mgr. Juraj Lacika, Prašice
Predmet zmluvy: prenájom KD Prašice
Cena predmetu zmluvy: 110,00 €

069. Dodatok č. 1 k Zmluve o poskytnutí služby zo dňa 22.12.2015 9.8.2018 13.8.2018
Zmluvná strana: CZ CZ Nitra s.r.o., Nitra
Predmet zmluvy: zmena článku č. II., III. a X zmluvy
Cena predmetu zmluvy:

068. Zmluva o poskytovaní technickej služby 25.7.2018 13.8.2018
Zmluvná strana: CZ CZ Nitra s.r.o., Nitra
Predmet zmluvy: poskytovanie technických služieb - kamerový systém
Cena predmetu zmluvy:

067. Zmluva o zriadení spoločného obecného úradu 27.7.2018 13.8.2018
Zmluvná strana: Obec Tesáre
Predmet zmluvy: zriadenie spoločného obecného úradu
Cena predmetu zmluvy:

066. Zmluva o poskytnutí fin. prostriedkov č. 18-513-03775 23.7.2018 13.8.2018
Zmluvná strana: Fond na podporu umenia, Bratislava
Predmet zmluvy: poskytnutie fin. prostriedkov na nákup kníh
Cena predmetu zmluvy: 1 000,00 €

065. Kúpna zmluva č. 11/2018 26.7.2018 2.8.2018
Zmluvná strana: Jaroslav Bencko a Mgr. Monika Bencková, Topoľčany
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 3544/126 TTP
Cena predmetu zmluvy: 392,00 €

064. Kúpna zmluva č. 10/2018 24.7.2018 25.8.2018
Zmluvná strana: Vladimír Hreško, Košice
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 3548/320
Cena predmetu zmluvy: 987,00 €

063. Nájomná zmluva - opakovaná č. 13930113-2 23.7.2018 24.7.2018
Zmluvná strana: Erik Okša a manž. Lucia, Prašice
Predmet zmluvy: prenájom bytu č. 1
Cena predmetu zmluvy: 160,10 €

062. Zmluva o poskytnutí NFP č. IROP-Z-302021K009-222-13 23.7.2018 25.8.2018
Zmluvná strana: Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR
Predmet zmluvy: poskytnutie NFP na modernizáciu techn. vybavenia učební ZŠ
Cena predmetu zmluvy: 97 204,85 €

061. Zmluva o prenájme trhového miesta č. 8/2018 19.7.2018 20.7.2018
Zmluvná strana: Helena Kudriová, Topoľčany
Predmet zmluvy: prenájom trhového miesta
Cena predmetu zmluvy: 3,50 €

060. Zmluva o prenájme KD č. 4/2018 18.7.2018 19.7.2018
Zmluvná strana: Ivana Herdová, Prašice
Predmet zmluvy: Prenájom KD Prašice
Cena predmetu zmluvy: 110,00 €

059. Zmluva o prenájme trhového miesta č. 7/2018 18.7.2018 19.7.2018
Zmluvná strana: Marcel Čmiko, Horná Ves
Predmet zmluvy: prenájom trhového miesta
Cena predmetu zmluvy: 3,50 €

058. Nájomná zmluva opakovaná č. 136605115 18.7.2018 19.7.2018
Zmluvná strana: Juraj Zelíska, Prašice
Predmet zmluvy: prenájom bytu č. 5A
Cena predmetu zmluvy: 141,60 €

057. Zmluva o verejných vodovodoch a kanalizáciách č. 6/2018 26.6.2018 17.7.2018
Zmluvná strana: Slavomír Heister, Bratislava
Predmet zmluvy: odvádzanie a čistenie odpadových vôd
Cena predmetu zmluvy: 0,60 €

056. Kúpna zmluva č. 9/2018 11.7.2018 13.7.2018
Zmluvná strana: Elena Žemberová, Ľudmila Buranská, Miroslav Goga
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 3947/14
Cena predmetu zmluvy: 385,00 €

055. Zmluva o verejných vodovodoch a kanalizáciách č. 7/2018 9.7.2018 12.7.2018
Zmluvná strana: Zuzana Polderlová, Prašice
Predmet zmluvy: odvádzanie a čistenie odpadových vôd
Cena predmetu zmluvy: 0,60 €

054. Nájomná zmluva - opakovaná č. 136602215 6.7.2018 12.7.2018
Zmluvná strana: Marek Kováčik a manž. Barbora, Prašice
Predmet zmluvy: prenájom bytu č. 2B
Cena predmetu zmluvy: 62,50 €

053. Nájomná zmluva - opakovaná č. 136608115 4.7.2018 12.7.2018
Zmluvná strana: Katarína Zacharová, Prašice
Predmet zmluvy: prenájom bytu č. 8A
Cena predmetu zmluvy: 141,60 €

052. Zmluva o poskytnutí dotácie č. 755/2018 2.7.2018 10.7.2018
Zmluvná strana: Nitriansky samosprávny kraj, Nitra
Predmet zmluvy: poskytnutie fin. dotácie
Cena predmetu zmluvy: 1 000,00 €

051. Kúpna zmluva č. 8/2018 4.7.2018 6.7.2018
Zmluvná strana: Milan Kapusta, Prašice
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 3888/179
Cena predmetu zmluvy: 1 540,00 €

050. Kúpna zmluva č. 7/2018 2.7.2018 3.7.2018
Zmluvná strana: Andrej Horinka, Nitra
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 2582/79
Cena predmetu zmluvy: 2 254,00 €

049. Nájomná zmluva - opakovaná č. 13930715 28.6.2018 29.6.2018
Zmluvná strana: Mgr. Juraj Lacika, Prašice
Predmet zmluvy: prenájom bytu č. 7
Cena predmetu zmluvy: 160,10 €

048. Zmluva o bežnom účte 3/2018 2.7.2018 3.7.2018
Zmluvná strana: Prima banka Slovensko, a.s., Žilina
Predmet zmluvy: zriadenie účtu
Cena predmetu zmluvy:

047. Zmluva o bežnom účte 2/2018 2.7.2018 3.7.2018
Zmluvná strana: Prima banka Slovensko, a.s., Žilina
Predmet zmluvy: zriadenie účtu
Cena predmetu zmluvy:

046. Zmluva o bežnom účte 1/2018 2.7.2018 3.7.2018
Zmluvná strana: Prima banka Slovensko, a.s., Žilina
Predmet zmluvy: zriadenie účtu
Cena predmetu zmluvy:

045. Zmluva o poskytnutí dotácie č. 416/2018 27.6.2018 28.6.2018
Zmluvná strana: Nitriansky samosprávny kraj
Predmet zmluvy: poskytnutie fin. dotácie na podporu podujatia Deň športu v obci
Cena predmetu zmluvy: 1 000,00 €

044. Zmluva o prenájme KD č. 3/2018 2.7.2018 3.7.2018
Zmluvná strana: Veronika Vražbová, Prašice
Predmet zmluvy: prenájom KD Prašice
Cena predmetu zmluvy: 110,00 €

043. Zmluva o grantovom účte 28.6.2018 29.6.2018
Zmluvná strana: Prima banka Slovensko, a.s., Žilina
Predmet zmluvy: zriadenie grantového účtu
Cena predmetu zmluvy:

042. Kúpna zmluva č. 6/2018 19.6.2018 20.6.2018
Zmluvná strana: Regína Štefkovičová, Prašice
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 3544/154
Cena predmetu zmluvy: 1 890,00 €

041. Zmluva o spracúvaní osobných údajov 20.6.2018 21.6.2018
Zmluvná strana: MADA spol. s r.o., Banská Bystrica
Predmet zmluvy: spracúvanie osobných údajov
Cena predmetu zmluvy:

040. Zmluva o prenájme KD č. 2/2018 13.6.2018 14.6.2018
Zmluvná strana: KNG servis s.r.o., Štúrovo
Predmet zmluvy: Prenájom KD Prašice
Cena predmetu zmluvy: 150,00 €

039. Zmluva o verejných vodovodoch a kanalizáciách č. 5/2018 29.5.2018 30.5.2018
Zmluvná strana: Zuzana Klobučníková, Prašice
Predmet zmluvy: odvádzanie a čistenie odpadových vôd
Cena predmetu zmluvy: 0,60 €

038. Zmluva o dielo č. 1/2018 - PEGE s.r.o. 30.5.2018 31.5.2018
Zmluvná strana: PEGE s.r.o., Závada
Predmet zmluvy: stavebné úpravy a udržiavacie práce požiarnej zbrojnice
Cena predmetu zmluvy: 35 340,58 €

037. Zmluva o prenájme trhového miesta č. 6/2018 1.6.2018 4.6.2018
Zmluvná strana: Igor Michalčík, Šoporňa
Predmet zmluvy: prenájom trhového miesta
Cena predmetu zmluvy: 3,50 €

036. Zmluva č. PHZ-OPK1-2018-000966-006 24.5.2018 25.5.2018
Zmluvná strana: MV SR, Bratislava
Predmet zmluvy: poskytnutie finančnej dotácie
Cena predmetu zmluvy: 30 000,00 €

035. Zmluva o prenájme trhového miesta č. 5/2018 29.5.2018 30.5.2018
Zmluvná strana: Milan Strúčka, Veľké Kršteňany
Predmet zmluvy: prenájom trhového miesta
Cena predmetu zmluvy: 3,50 €

034. Dohoda č. 18/18/50J/20 23.5.2018 24.5.2018
Zmluvná strana: UPSVaR Topoľčany
Predmet zmluvy: poskytnutie príspevku na podporu zamestnanosti
Cena predmetu zmluvy: 3 744,00 €

033. Nájomná zmluva č. 1547/2018/LSR 14.5.2018 15.5.2018
Zmluvná strana: LESY Slovenskej republiky, š.p., Banská Bystrica
Predmet zmluvy: prenájom pozemku, parc.č. 1930/165, 1930/169
Cena predmetu zmluvy: 510,00 €

032. Zmluva č. ZO/2018A14189-2 18.5.2018 21.5.2018
Zmluvná strana: osobnyudaj.sk, s.r.o., Košice
Predmet zmluvy: činnosť výkonu zodpovednej osoby
Cena predmetu zmluvy: 63,60 €

031. Zmluva o prenájme pozemku č. 2/2018 15.5.2018 16.5.2018
Zmluvná strana: Dušan Leitman, Pravenec - Poluvsie
Predmet zmluvy: prenájom pozemku, časť parc.č.3553/1
Cena predmetu zmluvy: 75,00 €

030. Zmluva o budúcej kúpnej zmluve 4.4.2018 5.4.2018
Zmluvná strana: Západoslovenská distribučná a.s.
Predmet zmluvy: záväzná dohoda o uzavretí budúcej kúpnej zmluvy
Cena predmetu zmluvy:

029. Zmluva č. 38 735 23.4.2018 24.4.2018
Zmluvná strana: Dobrovoľná požiarna ochrana SR, Bratislava
Predmet zmluvy: poskytnutie fin. dotácie
Cena predmetu zmluvy: 3 000,00 €

028. Nájomná zmluva č. 14010118 16.4.2018 17.4.2018
Zmluvná strana: Kristína Štefkovičová a Patrik Ševela, Prašice
Predmet zmluvy: prenájom bytu č. 1
Cena predmetu zmluvy: 196,00 €

027. Zmluva o finančnej zábezpeke č. 1/2018 16.4.2018 17.4.2018
Zmluvná strana: Kristína Štefkovičová a Patrik Ševela, Prašice
Predmet zmluvy: zloženie finančnej zábezpeky
Cena predmetu zmluvy: 1 040,40 €

026. Zmluva o prenájme trhového miesta č. 4/2018 9.4.2018 10.4.2018
Zmluvná strana: Igor Čamara, Nadlice
Predmet zmluvy: prenájom trhového miesta v Prašiciach
Cena predmetu zmluvy: 3,50 €

025. Dodatok č. 2 k Nájomnej zmluve č. 13671116 22.3.2018 23.3.2018
Zmluvná strana: Mária Micháleková
Predmet zmluvy: zmena výšky nájomného
Cena predmetu zmluvy: 146,20 €

024. Zmluva o prenájme KD č. 1/2018 23.3.2018 26.3.2018
Zmluvná strana: PPD Prašice, Jacovce
Predmet zmluvy: prenájom KD Prašice
Cena predmetu zmluvy: 100,00 €

023. Zmluva o verejných vodovodoch a kanalizáciách č. 3/2018 1.2.2018 2.2.2018
Zmluvná strana: Milan Spodný, Prašice
Predmet zmluvy: odvádzanie a čistenie odpadových vôd
Cena predmetu zmluvy: 0,60 €

022. Mandátna zmluva č. 2018/15.2/J4RL3T0 12.3.2018 13.3.2018
Zmluvná strana: Mgr. Juraj Lobotka, Svinná
Predmet zmluvy: poradenský servis
Cena predmetu zmluvy:

021. Zvýhodnená zmluva na zásobníky č. 600194953 12.3.2018 13.3.2018
Zmluvná strana: Essity Slovakia s.r.o., Gemerská Hôrka
Predmet zmluvy: dohoda o zásobníkoch
Cena predmetu zmluvy: 24,00 €

020. Zmluva o verejných vodovodoch a kanalizáciách č. 4/2018 20.2.2018 21.2.2018
Zmluvná strana: PPD Prašice, Jacovce
Predmet zmluvy: odvádzanie a čistenie odpadových vôd
Cena predmetu zmluvy: 0,60 €

019. Zmluva o dielo 6.3.2018 7.3.2018
Zmluvná strana: Peter Nalezinek - BAUNAL
Predmet zmluvy: výroba, dodávka a montáž plastových okien
Cena predmetu zmluvy: 7 184,70 €

018. Kúpna zmluva č. 5/2018 8.3.2018 9.3.2018
Zmluvná strana: Ing. Alena Petrtýlová, Ing. Stanislav Gáborík, Bc. Viera Cellerová, Trenčín
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 3545/56 a 3545/57
Cena predmetu zmluvy: 2 625,00 €

017. Zmluva o poskytnutí fin. dotácie z rozpočtu obce č. 2/2018/CVČ 26.2.2018 27.2.2018
Zmluvná strana: RK cirkev, ZŠ sv. Don Bosca, Topoľčany
Predmet zmluvy: poskytnutie finančnej dotácie
Cena predmetu zmluvy: 36,00 €

016. Zmluva o poskytnutí fin. dotácie z rozpočtu obce č. 1/2018/CVČ 26.2.2018 27.2.2018
Zmluvná strana: RK cirkev, ZŠ sv. Ladislava, Topoľčany
Predmet zmluvy: poskytnutie finančnej dotácie
Cena predmetu zmluvy: 36,00 €

015. Zmluva o prenájme trhového miesta č. 3/2018 5.3.2018 6.3.2018
Zmluvná strana: KERAX s.r.o., Štúrovo
Predmet zmluvy: prenájom trhového miesta
Cena predmetu zmluvy: 3,50 €

014. Zmluva č. 1/2018/OFK 2.1.2018 3.1.2018
Zmluvná strana: Obecný futbalový klub Prašice
Predmet zmluvy: poskytnutie finančnej dotácie
Cena predmetu zmluvy: 16 000,00 €

013. Kúpna zmluva č. 4/2018 28.2.2018 1.3.2018
Zmluvná strana: Jozef Štefkovič a manž. Anna, Prašice
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 3993/17
Cena predmetu zmluvy: 259,00 €

012. Zmluva č. 2/2018/Kynolog. Klub 2.1.2018 3.1.2018
Zmluvná strana: Zväz športovej kynológie - základná organizácia Kyn. klub, Prašice
Predmet zmluvy: poskytnutie finančnej dotácie
Cena predmetu zmluvy: 3 000,00 €

011. Hromadná licenčná zmluva č. VP/18/07334/001 8.2.2018 9.2.2018
Zmluvná strana: ZOZA, Bratislava
Predmet zmluvy: udelenie licencie na použitie hudobných diel
Cena predmetu zmluvy:

010. Zmluva o dielo 6.2.2018 7.2.2018
Zmluvná strana: CZ CZ Nitra s.r.o., Nitra
Predmet zmluvy: Dobudovanie kamerového systému v obci Prašice
Cena predmetu zmluvy: 12 954,00 €

009. Zmluva o prenájme trhového miesta č. 2/2018 26.1.2018 29.1.2018
Zmluvná strana: Igor Chuťka, Partizánske
Predmet zmluvy: prenájom trhového miesta
Cena predmetu zmluvy: 3,50 €

008. Kúpna zmluva č. 3/2018 22.1.2018 23.1.2018
Zmluvná strana: Doc.Ing. Michal Leščišin a manž. Edita, Bratislava
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 3545/31, diel 1
Cena predmetu zmluvy: 357,00 €

007. Zmluva o verejných vodovodoch a kanalizáciách č. 2/2018 17.1.2018 18.1.2018
Zmluvná strana: Juraj Mangel, Prašice
Predmet zmluvy: odvádzanie a čistenie odpadových vôd
Cena predmetu zmluvy: 0,60 €

006. Zmluva o prenájme trhového miesta č. 1/2018 16.1.2018 17.1.2018
Zmluvná strana: Daniel Kúdela - Mäso, Horné Chlebany
Predmet zmluvy: prenájom trhového miesta
Cena predmetu zmluvy: 3,50 €

005. Kúpna zmluva č. 2/2018 9.1.2018 10.1.2018
Zmluvná strana: Danka Kmeťová, Topoľčany
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 3553/51
Cena predmetu zmluvy: 2 653,00 €

004. Zmluva o prenájme pozemku č. 1/2018 10.1.2018 11.1.2018
Zmluvná strana: Eva Líšková, Nitrianska Blatnica
Predmet zmluvy: prenájom pozemku, parc.č. 3545/59
Cena predmetu zmluvy: 277,50 €

003. Zmluva o verejných vodovodoch a kanalizáciách č. 1/2018 10.1.2018 11.1.2018
Zmluvná strana: Jozef Baláž, Prašice
Predmet zmluvy: odvádzanie a čistenie odpadových vôd
Cena predmetu zmluvy: 0,60 €

002. Zmluva o uverejnení inzercie QUO-43128-G3G2/0 4.1.2018 5.1.2018
Zmluvná strana: MEDIATEL spol. s r.o., Bratislava
Predmet zmluvy: inzercia v Zlatých stránkach
Cena predmetu zmluvy: 150,00 €

001. Kúpna zmluva č. 1/2018 8.1.2018 9.1.2018
Zmluvná strana: Albín Sasák a manž. Alžbeta, Topoľčany
Predmet zmluvy: predaj pozemku, parc.č. 3548/319
Cena predmetu zmluvy: 651,00 €

 

Dátum a meniny

Pondelok, 22. Október 2018

Dnes: Sergej
Zajtra: Alojza

Tlačené publikácie

Obecný cintorín

Počítadlo návštev

Adobe Pdf

Ak sa Vám nedajú prehliadať niektoré dokumenty, pravdepodobne nemáte nainštalovaný Adobe Acrobat Reader. Stiahnuť si ho môžete tu:

Súbory Cookies

Upozornenie !

 

Na stránkach používame z dôvodu zlepšenia ich činnosti súbory Cookies.